05-05-11

LETERME, DE CREM EN ALLE BELGEN MEDEPLICHTIG AAN MASSAMOORDEN

DROGREDENEN EN DROGREDENEN EN DROGREDENEN
BELEDIGENDE ONZIN
(HERHAAL LEUGENS LANG EN LUID,
EN ZE WORDEN DE PUBLIEK AANVAARDE VERSIE)
Volgens televisiestation CBS zal de president in een zondag uit te zenden interview zeggen dat hij geen publicatie wil. Andere media meldden op gezag van bronnen in het Witte Huis eveneens dat er geen foto's publiek worden gemaakt.
Te gruwelijk
Het Witte huis zegt dat er een "risico voor de nationale veiligheid" is. Obama is er ook beducht voor dat de foto's voor propagandadoeleinden kunnen worden gebruikt.
Sceptici, ook in het Congres, menen bovendien dat de foto's "te gruwelijk" zijn. Volgens niet nader genoemde bronnen heeft Osama bin Laden een gapende hoofdwonde en zou er zelfs hersenmassa te zien zijn.
WELKE MENS MET EEN BEETJE GEZOND VERSTAND GELOOFT NU DAT DIE FOTO DE MEDESTANDERS EN SUPPORTERS VAN BIN LADEN NOG KWADER KAN MAKEN DAN ZE AL ZIJN?
DE ONTELBARE FOTO’S VAN DOOR AMERIKAANSE SOLDATEN OF DOOR TROEPEN VAN DICTATORS DIE OVERAL TE WERELD DOOR DE VS WORDEN BEWAPEND, GETRAIND EN GESTEUND, AAN STUKKEN GESCHOTEN KINDEREN, ZIJN IMMERS OOK NIET MEER NODIG OM AAN DE MENSEN TER PLAATSE, DE FAMILIE, VRIENDEN EN BUREN VAN DIE TALLOZE SLACHTOFFERS TE TONEN WAT VOOR EEN MOORDZUCHTIGE SCHURKENSTAAT DE VS IS.
EN WIJ ALLEN, DE BELGEN - MET OF ZONDER KONING - ZIJN MEDEPLICHTIG DOOR ONZE SAMENWERKING MET DIT INTERNATIONALE DOODSESKADER.
EN HET IS WIJ, WANT WIE ZWIJGT, STEMT TOE.

15:35 Gepost door Bannie I en mp's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.